Robert Althuis

Het leven van Robert Althuis begon als een sprookje - succesvolle carrière, geweldige vrouw, enorme rijkdom - totdat het allemaal uit elkaar viel. Zijn niet aflatende streven naar meer had zijn leven geruïneerd.

 

Never Enoughitis beschrijft Roberts wilde opkomst tot succes en cataclysmische val, waarbij alle pijnlijke details en fouten van die reis aan het licht zijn gekomen.

 

Deel één schetst het verhaal van een idyllische jeugd, jeugdige wereldreizen, verhalenboekhuwelijk en torenhoge carrière. Deel twee onthult hoe het allemaal misging, elke draad van dat hoge leven langzaam en onverbiddelijk ontrafelend terwijl Roberts onverzadigbare verlangen naar meer hem alles kostte. Deel drie is een verhaal van transformatie, ontworpen om anderen te helpen dezelfde fouten te vermijden.

 

Als je je vast, leeg, onvervuld of aan het einde van je touw voelt, zal Never Enoughitis je weg vooruit verlichten en je helpen het ware waarom van je beste leven te ontgrendelen.

 

 

 

Eerlijk gezegd zijn we allemaal een spirituele dichter, maar de meesten van ons zien spirituele kunst zijn niet als het enige meesterschap waar de aardeschool over gaat.

 

We zijn allemaal op onze eigen Heldenreis, de reis van de Gewone Wereld naar de Spirituele Wereld, zodat we kunnen opstijgen en stijgen naar hogere niveaus van bewustzijn.

 

Misschien ben je al goed op weg met je Hero's Journey, misschien ben je nog maar net begonnen; hoe dan ook, Love + Truth is een routekaart voor iedereen die zijn Spirituele Kunst wil perfectioneren.

 

 

Meld je hieronder aan om een gratis hoofdstuk van Love+Truth te ontvangen en kijk zelf of dit boek je aanspreekt.

Heeft u een vraag, neem contact met ons op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.