Kaartendek/Inzichtkaarten

Het Magische Schatkist Avontuur kaartendeck
Kaartendek/Inzichtkaarten · 15. maart 2023
Het Magische Schatkist Avontuur is een kaartendeck waarmee je direct met kinderen van 5- 12 jaar op ontdekkingstocht kunt gaan. Onderweg vindt en vergroot ieder kind zijn eigen kracht, talent en kwaliteit op een speelse en lichte manier. Deze kaartendeck kun je gebruiken om het gesprek te openen over gevoelens, talenten en kwaliteiten in een praktijk voor kindercoaching of kindertherapie.

Oud Egyptische Kaartenset voor het Nu/Willemien Timmer
Kaartendek/Inzichtkaarten · 08. december 2022
Universele Goddelijke symbolen en frequenties die ook voor de nieuwe tijd op aarde een krachtige Sleutel kunnen zijn in de ondersteuning van je eigen bewustwordingsprocessen van Ascensie, de weg terug naar Huis, naar je eigen Essentie, naar volledige Godsrealisatie. Deze kaartenset is volledig vanuit inspiratie in de frequenties van deze tijd, Zielsherinneringen en gechannelde informatie vanuit mijn Zijn, vorm gegeven.

Kaartenset Tempels van Licht – Helende Lichtcoderingen
Kaartendek/Inzichtkaarten · 08. december 2022
Deze unieke kaartenset ‘Tempels van Licht – Helende Lichtcoderingen’ bevat eigenhandig gemaakte foto’s van Willemien Timmer, met Lichtcoderingen die vanuit afstemming op en in samenwerking met de energie gefotografeerd zijn, binnen verschillende tempels en krachtplaatsen in Egypte.

Heeft u een vraag, neem contact met ons op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.