Boeken

Beukennootjes
Boeken · 21. maart 2023
Ik ben een jonge meid en voel de adrenaline door mijn lijf gaan. Mijn eens zo sterke uitstraling – stoer en lekker bijdehand – laat me in de steek. Wat gebeurt er met me? Ik kan geen grip meer krijgen, mijn overzicht is weg. Ik voel pijn, heel veel pijn. Waar komt dit vandaan? Ik geloof dat ik ernstig ziek ben, allerlei gedachten schieten door mijn hoofd. Beelden die ik zie en waarvan ik niet weet hoe ermee om te gaan.

Channelen: Mijn missie
Boeken · 24. januari 2023
Dit boek: Channelen mijn missie gaat in essentie over spiritualiteit en kan niet actueler zijn, nu zovelen zich bewust worden van hun zielenpad. In dit boek neem ik je mee doorheen mijn eigen mystieke ervaringen, transformatieproces en channeling als middel om antwoorden te krijgen op mijn vele levensvragen.

Op weg naar mijn gevoel
Boeken · 10. december 2022
Op weg naar mijn gevoel is het debuut van Mike Evers, sinds 2017 werkzaam in zijn Praktijk Stralende Boeddha. Door middel van het delen van zijn zeer persoonlijke levensverhaal vol ervaringen, groei en energie krijgt de lezer handvaten om van zichzelf te leren houden, en fysieke en emotionele klachten te herstellen.

Lichtwerk met Kristallen/Willemien Timmer
Boeken · 08. december 2022
Lichtwerk met kristallen neemt je mee op reis door de wonderschone innerlijke en uiterlijke wereld van kristallen, (half)edelstenen en mineralen. Er wordt een nieuwe, verdiepender wereld van de kristalrijken voor je geopend, waarbij ook het hoger bewustzijn van de kristalrijken nader tot je zal kunnen spreken.

De Tempel van Zijn/ Willemien Timmer
Boeken · 08. december 2022
Dit boek bevat een onvergetelijke en ontroerende reis terug naar de ware Goddelijke Essentie, de weg terug naar Huis. Het neemt je mee in de ongekende reis van het Ascensiepad, die mogelijk is in het hier en nu.

Belichaamd Bewustzijn van Willemien Timmer
Boeken · 15. november 2022
Dit boek belicht de collectieve groei en onderstromen die aanwezig zijn in de hedendaagse spiritualiteit, het persoonlijk- en het collectief bewustzijn. Het belicht het verschil tussen niet gegronde spiritualiteit en werkelijk bewustzijn. De onbewuste onderstromen die er aan bijdragen dat schijnspiritualiteit in grote mate leeft zonder dat het je werkelijk terug naar Thuis komen in je Zelf brengt.

Next Level - Het boek van Marinka Bil
Boeken · 15. november 2022
Next Level Ineens is dat gevoel er weer… …je bent bedoeld voor meer en je voelt het diepe verlangen om dat eruit te laten komen. Een gevoel wat je misschien wel vaker hebt gehad en wat je toentertijd vooral hebt aangepakt door anders te gaan doen en aan je mindset te werken. Je bent positiever gaan denken, je kent een aantal overtuigingen die je erop na houdt en misschien heb je zelfs al een groter patroon of trauma aangepakt.

(F)luisteringen
Boeken · 22. september 2022
Meditatie brengt je naar rust en ontspanning Door middel van fantasie word je meegenomen naar een wereld die je tot nu toe niet kent. Een wereld die zonder dat je het beseft dichter aanleunt bij wie jij werkelijk bent. De meditaties brengen je dichter bij jezelf, laten je her-inneren wie je echt bent. Iedere meditatie is een reis op zich, een reis in jouw wereld, een reis in jezelf. In de druk van de maatschappij gaat dat mooie, dat diepe soms verloren. Door meditatie word je er aan herinnerd...

Spelen met Emoties
Boeken · 14. september 2022
In Spelen met Emoties neemt schrijver Angelique Schoenmaekers kinderen aan de hand om naar hun gevoel te luisteren. Ze leert ze niet alleen luisteren, ze leert ze ook met elkaar en met opvoeders en verzorgers praten. Het boek laat je zien dat je, je uiteindelijk altijd fijner voelt als je zegt wat er in je omgaat, hoe eng het ook kan lijken.

'Wij en Water' geschreven door Gabriëlle Sutherland
Boeken · 12. september 2022
Waar komt water oorspronkelijk vandaan? Bestaat water nog in een vierde verschijningsvorm (naast gasvormig, vloeibaar en vast)? Kan water fossiele brandstoffen vervangen? Is het normaal dat ijs drijft? Welk water is goed en hoeveel water heb jij nodig? Kan water als medicijn ingezet worden? Is het waar dat water informatie opslaat en wat zou dat betekenen? Hoe kan je ‘dood’ water weer levenskrachtiger maken?

Meer weergeven

Heeft u een vraag, neem contact met ons op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.