Beukennootjes
Boeken · 21. maart 2023
Ik ben een jonge meid en voel de adrenaline door mijn lijf gaan. Mijn eens zo sterke uitstraling – stoer en lekker bijdehand – laat me in de steek. Wat gebeurt er met me? Ik kan geen grip meer krijgen, mijn overzicht is weg. Ik voel pijn, heel veel pijn. Waar komt dit vandaan? Ik geloof dat ik ernstig ziek ben, allerlei gedachten schieten door mijn hoofd. Beelden die ik zie en waarvan ik niet weet hoe ermee om te gaan.

Het Magische Schatkist Avontuur kaartendeck
Kaartendek/Inzichtkaarten · 15. maart 2023
Het Magische Schatkist Avontuur is een kaartendeck waarmee je direct met kinderen van 5- 12 jaar op ontdekkingstocht kunt gaan. Onderweg vindt en vergroot ieder kind zijn eigen kracht, talent en kwaliteit op een speelse en lichte manier. Deze kaartendeck kun je gebruiken om het gesprek te openen over gevoelens, talenten en kwaliteiten in een praktijk voor kindercoaching of kindertherapie.

Channelen: Mijn missie
Boeken · 24. januari 2023
Dit boek: Channelen mijn missie gaat in essentie over spiritualiteit en kan niet actueler zijn, nu zovelen zich bewust worden van hun zielenpad. In dit boek neem ik je mee doorheen mijn eigen mystieke ervaringen, transformatieproces en channeling als middel om antwoorden te krijgen op mijn vele levensvragen.

Op weg naar mijn gevoel
Boeken · 10. december 2022
Op weg naar mijn gevoel is het debuut van Mike Evers, sinds 2017 werkzaam in zijn Praktijk Stralende Boeddha. Door middel van het delen van zijn zeer persoonlijke levensverhaal vol ervaringen, groei en energie krijgt de lezer handvaten om van zichzelf te leren houden, en fysieke en emotionele klachten te herstellen.

Verlangen van Eleonora Harks
08. december 2022
verwarring het willen plaatsen waar ligt het verlangen in mij of haak ik aan mijn hart raast en slaat eenmaal over een veelvoud aan beweging licht en liefde in mij zo sterk aanwezig voelend

Storm van Eleonora Harks
08. december 2022
lawaai in mijn hoofd interne dialoog afwisselende gedachtes een, het was eens het wie was nou wie vlagen bewegend een geschiedenis

Als van Eleonora Harks
08. december 2022
het leven lacht de mist zich laat zien tinten, het spel van kleur keien worden bewandeld ver gaande geschiedenis mij met warmte omarmt

Oud Egyptische Kaartenset voor het Nu/Willemien Timmer
Kaartendek/Inzichtkaarten · 08. december 2022
Universele Goddelijke symbolen en frequenties die ook voor de nieuwe tijd op aarde een krachtige Sleutel kunnen zijn in de ondersteuning van je eigen bewustwordingsprocessen van Ascensie, de weg terug naar Huis, naar je eigen Essentie, naar volledige Godsrealisatie. Deze kaartenset is volledig vanuit inspiratie in de frequenties van deze tijd, Zielsherinneringen en gechannelde informatie vanuit mijn Zijn, vorm gegeven.

Lichtwerk met Kristallen/Willemien Timmer
Boeken · 08. december 2022
Lichtwerk met kristallen neemt je mee op reis door de wonderschone innerlijke en uiterlijke wereld van kristallen, (half)edelstenen en mineralen. Er wordt een nieuwe, verdiepender wereld van de kristalrijken voor je geopend, waarbij ook het hoger bewustzijn van de kristalrijken nader tot je zal kunnen spreken.

Kaartenset Tempels van Licht – Helende Lichtcoderingen
Kaartendek/Inzichtkaarten · 08. december 2022
Deze unieke kaartenset ‘Tempels van Licht – Helende Lichtcoderingen’ bevat eigenhandig gemaakte foto’s van Willemien Timmer, met Lichtcoderingen die vanuit afstemming op en in samenwerking met de energie gefotografeerd zijn, binnen verschillende tempels en krachtplaatsen in Egypte.

Meer weergeven

Heeft u een vraag, neem contact met ons op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.