· 

Channelen: Mijn missie

Dit boek Channelen en mijn missie gaat in essentie over spiritualiteit en kan niet actueler zijn, nu zovelen zich bewust worden van hun zielenpad.
In dit boek neem ik je mee doorheen mijn eigen mystieke ervaringen, transformatieproces en channeling als middel om antwoorden te krijgen op mijn vele levensvragen.
Aanverwante thema's zoals: paranormale ervaringen, hoogsensitiviteit, helderziendheid, vorige levens, energetisch transformeren, soorten gidsen en engelen komen ook aan bod. 
In deze tijden, waarin de sluiers tussen de zichtbare en de onzichtbare wereld steeds dunner worden, is het voor iedereen mogelijk om contact te maken met "hierboven". 
In mijn boek leg ik je uit hoe je dmv. van meditatie-oefeningen, een goede gronding en innerlijke rust kan bereiken als voorwaarden om contact te leren maken met  je spirituele bron. 
Ik nodig je uit om dit boek niet alleen met je gezond verstand te lezen, maar eveneens met een open hart. 

Flaptekst
Zover als de geschiedenis teruggaat zijn er mensen die beweren dat ze informatie kunnen doorgeven van wezens die zich in hogere dimensies bevinden.

Het fenomeen heet channeling (letterlijk: kanalisering) en diegenen die de doorgave mogelijk maken noemen we channels of kanalen.
Interessant, maar kan dat eigenlijk wel? En zoja, hoe spelen channels dat klaar?

Je komt het aan de weet in deze autobiografie van Ester, een channel van eigen bodem.

Openhartig geeft ze inkijk in haar spirituele ervaringen en neemt ze je mee op haar ontwikkeling tot kanaal.

Je verneemt uit de eerste hand hoe Ester erin slaagt het contact met "hierboven" tot stand te brengen en hoe ze precies te werk gaat tijdens een channelingsessie. Boeiend ook omdat je inzage krijgt in haar vragen en twijfels, en je mee kunt volgen hoe ze haar traject aftoetst bij twee topchannels bij wie ze afwisselend te rade gaat.
Na het lezen van dit boek zal je beseffen dat een carrière als channel niet voor iedereen is weggelegd, maar de aanmoedigingen en praktische tips van Ester voor meer energetische hygiëne en spirituele zelfzorg zul je ongetwijfeld hebben opgepikt.

Ook dat is meegenomen. 

Over Ester...

Van jongs af aan kwam ik in aanraking met de spirituele wereld.

Ze lieten me zien dat er meer was dan deze aardse ervaringswereld.

Mijn innerlijke drang om meer te weten te komen wat er zich achter de sluiers van onze aardse werkelijkheid afspeelt, en hoe daarmee in contact te komen, bracht me als vanzelf bij channelen.

Op zijn beurt heeft mijn enorme fascinatie en interesse voor dit fenomeen mij aangezet tot het schrijven van mijn eerste boek: 'Channelen: mijn missie' en het aanbieden van een opleiding om contact te leren maken met je hoogst mogelijke bron. Mijn talrijke spirituele ervaringen en intense groeiprocessen, die geleid hebben tot het channelen van mijn gidsen, vind je eveneens terug in mijn boek.

 

Veel leesplezier.

Hartegroet Ester

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Uitgeverij anoniem (dinsdag, 24 januari 2023 13:44)

    Het boek boeit vanaf de eerste bladzijde, tenminste wellicht als je open staat voor deze materie of je ze wil leren ontdekken. Ik hou van de manier waarop Ester zachtjes haar lezer meeneemt en laat kennismaken met deze fenomenen. Niet dogmatisch, maar subtiel, zodat iedereen kan wennen aan wat ze meemaakt. Op een gegeven ogenblik herkent iedereen zich wel in één of andere vernoemde situatie en zal geboeid verder lezen. Dit is een prima boek voor mensen die de eerste stappen zetten in de spirituele wereld.

Heeft u een vraag, neem contact met ons op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.