· 

Op weg naar mijn gevoel

Op weg naar mijn gevoel is het debuut van Mike Evers, sinds 2017 werkzaam in zijn Praktijk Stralende Boeddha. Door middel van het delen van zijn zeer persoonlijke levensverhaal vol ervaringen, groei en energie krijgt de lezer handvaten om van zichzelf te leren houden, en fysieke en emotionele klachten te herstellen.

Na het overlijden van zijn opa stortte de wereld van Mike Evers in. Zijn held en grote voorbeeld was er niet meer. Vanaf dat moment voelde Mike zich op zichzelf teruggeworpen. Hij voelde een grote leegte die door zijn omgeving niet werd begrepen. Mike moest door, en cijferde daarom zijn gevoelens én zichzelf weg.

Na nog meer vervelende en ingrijpende situaties voelde Mike dat het zo niet langer kon. Er moest iets gebeuren. Hij investeerde in zichzelf en ging naar een energetisch therapeut. Dit was een levens veranderende keuze.

Mike Evers beschrijft in Op weg naar mijn gevoel zijn ervaringen en laat de lezer aan de hand van voorbeelden uit het eigen leven zien hoe iedereen kan herstellen van traumatische ervaringen en onbegrepen klachten. Het doel is weer in de eigen kracht te gaan staan. Dankzij dit boek kan de lezer het persoonlijke herstelproces starten, en vanuit liefde en licht met de eigen gevoelens en emoties leren omgaan.

Het is de stellige overtuiging van de auteur dat hoe zwaar jouw levenspad ook is: wanneer je naar je gevoel gaat en met de gebeurtenissen leert omgaan, kun je veel bereiken in jouw leven. Mike ontwikkelde methodes en beschrijft die in diverse hoofdstukken. Hij geeft daarbij veel tips die onmiddellijk toepasbaar zijn. Blokkades, pijn en trauma´s kúnnen worden opgelost!

Je kiest jouw eigen pad en laat de energie weer stromen. Zo kun je weer in je eigen kracht komen te staan!

Al zijn ervaringen en inzichten hebben geleid tot dit boek en een cursusboek, die woorden geven aan de genezende gave die Mike bezit. In zijn eigen Praktijk Stralende Boeddha geeft hij consulten, Reiki behandeling en cursussen/workshops. 

Over Mike...

Wie ben ik:

Ik ben Mike Evers en ik wil graag wat vertellen over mijzelf: 

Ik kom uit een liefdevol gezin en ik heb nog 1 zus.

Na het overlijden van mijn opa stortte mijn wereld in, mijn grote held en voorbeeld was weg. Vanaf dat moment werd ik voor het eerst in mijn leven op mijzelf terug geworpen.

Hij was mijn luisterend oor en daardoor kon ik volledig mezelf zijn.

Hij liet mij inzien hoe mooi de wereld is!

Het was een enorme klap die ik moest gaan verwerken...

Ik voelde een grote leegte en niet begrepen door de buiten wereld.

Waardoor ik mezelf steeds meer wegcijferde. 

Inmiddels gebeurde er in mijn privé leven nog meer vervelende en ingrijpende situaties.

Dit was het keerpunt in mijn leven en ik wist er moest nu iets gebeuren, zo kon het niet meer!

Ik heb in mezelf geïnvesteerd door naar een energetisch Therapeut te gaan. 

 

En dit is wat het mij allemaal opgeleverd heeft:

* ik sta volledig in mijn eigen kracht

* Ik heb leren omgaan met mijn paranormale gaven en dat zijn: Helderhorend, Helderziend, Heldervoelend en Helderwetend.

* Ik heb geleerd om volledig met mijn gevoel en emoties te leren omgaan vanuit liefde en licht.

 

In de loop van de tijd heb ik vele cursussen/opleidingen gevolgd en deze afgerond. 

Waardoor ik mijzelf Medium & Trance Healing Therapeut, Paramedisch & Psychosociaal Medium en Reiki Master 3B mag noemen. Inmiddels heb ik mijn eigen workshop/Cursus en boek geschreven.

Mijn doel is om de cliënt met een voldaan gevoel de deur uit te laten gaan.

Dit doe ik doormiddel van inzichten te geven, blokkades in het lichaam op te lossen en door de vele methodes die ik geleerd heb.

Hoe zwaar het levenspad ook zal zijn, wanneer jij naar je gevoel gaat en er mee leert omgaan kun je veel bereiken in jou leven wat je echt wilt.

Jij kiest jou eigen pad!

Wees niet bang! Durf te vragen.

 

Leer, Lach, Speel en geniet van elke dag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Heeft u een vraag, neem contact met ons op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.