· 

Oud Egyptische Kaartenset voor het Nu/Willemien Timmer

Sacred Khemitian Cards: Oud Egyptische Kaartenset voor het Nu

Universele Goddelijke symbolen en frequenties die ook voor de nieuwe tijd op aarde een krachtige Sleutel kunnen zijn in de ondersteuning van je eigen bewustwordingsprocessen van Ascensie, de weg terug naar Huis, naar je eigen Essentie, naar volledige Godsrealisatie.
Deze kaartenset is volledig vanuit inspiratie in de frequenties van deze tijd, Zielsherinneringen en gechannelde informatie
vanuit mijn Zijn, vorm gegeven. Voor een krachtige ondersteuning in ieders persoonlijke en unieke Reis naar Huis.

De kaartenset dient als ‘Portaal’ naar de vele verschillende immense Bewustzijnsvelden die het Khemitische Veld nog altijd vanuit de Oorspronkelijke Schepping in zich draagt. En die in ons de herinnering aan ons volledig Goddelijk Zijn mogen aantrillen.

Deze kaartenset is een ‘Living Library’ (Levende Bibliotheek) op zich, waarbij elke kaart een ‘Levend Boek’ vol bewustzijn, informatie, inzichten, Kennis, energie en frequenties is, die aspecten van Schepping bloot legt. En juist daardoor brengen ze healing, inzicht, activaties en nieuw Ontwaken teweeg.

Deze kaartenset is puur vanuit inspiratie, Zielsherinneringen en mijn persoonlijke Ascensie pad ontstaan, gedurende het initiatie-, activatie- en herinneringspad dat ik liep en loop door dit leven heen. In de loop der tijd ontving ik telkens opnieuw diepe initiaties in diverse oud Egyptische (Khemitische) symbolieken. Om deze symbolen zo diep mogelijk te her-inneren en weer eigen te maken, te gaan verstaan in de Universele Sleutels die zij in wezen zijn.
Van hieruit zijn stap voor stap alle kaarten gecreëerd.

 

De symbolieken op de kaarten vertegenwoordigen allemaal Goddelijke Aspecten en grootse frequentievelden die in Essentie in ieder van ons aanwezig zijn. En die op de juiste Kosmische timing weer ontwaken in bewustzijn. Om te herinneren, te integreren (erkennen en omarmen) en te gaan belichamen. Het zijn aspecten, aangereikt vanuit het oeroude Khemitische veld, maar in wezen Universele Schepperskwaliteiten en daarmee sleutels voor onze groei in het nu.
Verbinding maken met de achterliggende energieën, frequenties en bewustzijnsvelden van de kaarten, brengen namelijk een intens transformatie proces op gang die je in een oneindige diepgang van je eigen Goddelijke Zijn zullen brengen.
De kaarten zijn in die zin een waar initiatiepad op zich, op weg naar volledige Bewustwording en Zelf Realisatie.
Vanuit de transformaties, activaties en initiaties die de kaarten zullen brengen, leer je dus niet alleen de energieën van het Khemitische veld dieper verstaan, maar je leert vooral je ZELF dieper verstaan.

Sacred Khemitian Cards

Leverbaar in Nederlandse of Engelse versie bevat 88 kaarten incl. mini boekje met meer informatie en achtergrond.
(Geef bij bestelling je voorkeur aan voor Nederlandse of Engelse versie)
ISBN: 978-90-821383-1-3
Uitgeverij: Spirituele Praktijk Apofyliet/ Willemien Timmer
1-ste druk: mei 2014
Prijs: € 30,95 excl. verzendkosten

Over Willemien...

Mijn naam is Willemien Timmer.

Sinds 2004  draag ik mijn innerlijke boodschap en visie uit via mijn Bewust Zijn Centrum Apofyliet.

Sinds die tijd heb ik vele artikelen geschreven en daarbij ook diverse boeken en kaartensets in eigenbeheer uitgegeven.

Daarnaast verzorg ik al vele jaren workshops, opleidingen en geef consulten over allerlei onderwerpen, bedoeld ter ondersteuning van bewustzijnsontwikkeling, spirituele groei en het ascensieproces op aarde.

 Voel je welkom om een kijkje te nemen op mijn website www.apofyliet.nl om meer te lezen over wie ik ben en wat ik doe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Heeft u een vraag, neem contact met ons op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.