· 

Lichtwerk met Kristallen/Willemien Timmer

Kristaltherapie en -healing voor de nieuwe tijd

 

Lichtwerk met kristallen neemt je mee op reis door de wonderschone innerlijke en uiterlijke wereld van kristallen, (half)edelstenen en mineralen. Er wordt een nieuwe, verdiepender wereld van de kristalrijken voor je geopend, waarbij ook het hoger bewustzijn van de kristalrijken nader tot je zal kunnen spreken.

 

De tijd waarin kristallen enkel als amulet of gezondheidssteentje werden gezien, is verleden tijd. Je krijgt inzicht en opheldering in diverse lichtwerktechnieken, samenwerkingsmogelijkheden, krachten en healing met behulp van kristallen, volledig afgestemd op de energieën en bewustwording in deze tijd waarin ascensie een belangrijke rol speelt.

 

Wanneer we het hebben over lichtwerk met kristallen, hebben we het namelijk letterlijk over licht-werk: werken met licht, werken aan het creëren van licht en bewustzijn. Het boek reikt diverse healingtechnieken en -methodes aan, die afgestemd zijn op de veranderde energieën van het Aquariustijdperk; het belicht de mogelijkheden tot communicatie met kristallen en hun kristalwezens; het besteedt aandacht aan diverse bijzondere kristallen en meesterkristallen die speciaal voor deze tijd weer ontwaken, en hoe deze in te zetten zijn in een wereld die gekenmerkt wordt door verandering, groei en bewustwording; en het belicht de hogere wezenslagen van de kristallen, verbindingen met lichtmeesters en andere grote bewustzijnsvelden.

Dit boek, dat geschreven is vanuit het hart, kan nieuwe poorten voor en in je openen, kan je hart raken, opdat jij je ook opnieuw de eenheid en verbondenheid met al wat is, inclusief de kristalrijken, weer zult kunnen herinneren.

 

Willemien Timmer heeft van jongs af aan directe en duidelijke verbindingen ervaren met de ongeziene werelden van bewustzijn en energieën. Sinds enkele jaren heeft zij een praktijk voor bewustwording en lichtwerk, middels healing, reading, channeling, kristalwerk en coaching. Daarnaast geeft ze lichtwerk-activatie en transformatie-workshops en diverse opleidingen, en heeft ze een kleine winkel waar geopende en geactiveerde kristallen en kristallen schedels (met reading) worden verkocht.

 

Eerste druk: 2007
ISBN 978-90-77247-62-4
Uitgeverij Akasha, 2007
364 pagina’s, geïllustreerd, gedeeltelijk in kleur

 

Tweede druk: december 2017
ISBN 978-90-821383-2-0
Uitgeverij Spirituele Praktijk Apofyliet
364 pagina’s, geïllustreerd, gedeeltelijk in kleur
€ 38,50 excl. verzendkosten. (Verzendkosten in Nederland € 4,- en naar België € 10,-)
Alleen verkrijgbaar via Bewust Zijn Centrum Apofyliet!

Over Willemien...

Mijn naam is Willemien Timmer.

Sinds 2004  draag ik mijn innerlijke boodschap en visie uit via mijn Bewust Zijn Centrum Apofyliet.

Sinds die tijd heb ik vele artikelen geschreven en daarbij ook diverse boeken en kaartensets in eigenbeheer uitgegeven.

Daarnaast verzorg ik al vele jaren workshops, opleidingen en geef consulten over allerlei onderwerpen, bedoeld ter ondersteuning van bewustzijnsontwikkeling, spirituele groei en het ascensieproces op aarde.

 Voel je welkom om een kijkje te nemen op mijn website www.apofyliet.nl om meer te lezen over wie ik ben en wat ik doe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Heeft u een vraag, neem contact met ons op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.