· 

Belichaamd Bewustzijn van Willemien Timmer

Wanneer de ‘magie’ haar glans verliest, kan de Goddelijke Magie herrijzen

Dit boek belicht de collectieve groei en onderstromen die aanwezig zijn in de hedendaagse spiritualiteit, het persoonlijk- en het collectief bewustzijn. Het belicht het verschil tussen niet gegronde spiritualiteit en werkelijk bewustzijn. De onbewuste onderstromen die er aan bijdragen dat schijnspiritualiteit in grote mate leeft zonder dat het je werkelijk terug naar Thuis komen in je Zelf brengt.
Daar waar spiritualiteit zonder bewustzijn geleefd wordt, blijven al-oude patronen, valkuilen en onbewustzijn bestaan en blijft men in feite afgesloten van de eigen Licht en Bronkracht. Het werkelijk op aarde belichamen van wie je Bent is dan niet mogelijk.

‘Belichaamd Bewustzijn, Wanneer de Magie haar glans verliest’ zal de sluiers van de huidige duale spiritualiteit aftrekken. Dat zal je misschien uit de comfortzone trekken of heilige huisjes omver werpen door oeroude overtuigingen onder de kritische loep te leggen. Maar daarmee zal ook meer van de Ware Magie van Schepping steeds meer naar voren komen. Doordat alle tierelantijntjes, poespas, aangeleerde technieken, spirituele egovorming  en – overtuigingen die daarin mee zijn gaan stromen, ontmanteld en belicht mogen worden.

‘Wanneer de magie haar glans verliest’ zal ook de schaduwkant van het Egyptische veld belichten als een weerspiegeling van het (on)bewustzijn en de matrix waarin wij ons begeven. Juist om de balans te herstellen en om een realistischer kijk te geven op wat IS. Niet alleen de mooie, magische, lichte, prachtige kant maar juist ook de andere kant van de medaille mag gezien, erkend en herkend worden. Pas van daaruit kan een gezonde balans gevonden worden!

Dit boek bevat eyeopeners die je bewustzijn werkelijk aanzetten tot dieper zelfonderzoek en bewustwording. Van waaruit een nieuwe beweging en stroming in groei in bewustzijn kan gaan ontstaan. Zodat je de Ware Goddelijke Magie gaat her-inneren en innerlijk kan laten herrijzen.

Willemien Timmer, Bewust Zijn Centrum Apofyliet

Eerste druk april 2020

ISBN/EAN:  9789464056525 en 9789082138344

288 pagina’s

Over Willemien...

Mijn naam is Willemien Timmer.

Sinds 2004  draag ik mijn innerlijke boodschap en visie uit via mijn Bewust Zijn Centrum Apofyliet.

Sinds die tijd heb ik vele artikelen geschreven en daarbij ook diverse boeken en kaartensets in eigenbeheer uitgegeven.

Daarnaast verzorg ik al vele jaren workshops, opleidingen en geef consulten over allerlei onderwerpen, bedoeld ter ondersteuning van bewustzijnsontwikkeling, spirituele groei en het ascensieproces op aarde.

 Voel je welkom om een kijkje te nemen op mijn website www.apofyliet.nl om meer te lezen over wie ik ben en wat ik doe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Heeft u een vraag, neem contact met ons op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.